Téli randiötletek fiúknak

Életmód

Az odakint tomboló fagyos időjárás ne riasszon el a romantikától. Melegítsétek fel a kapcsolatotokat, törjetek utat a téli unalomba. Bár nyáron, amikor kellemesebb az időjárás könnyebb randi helyszíneket választani, azért télen sem lehetetlen dolog.

Egyik este célozzátok meg a jégpályát, korcsolyázás közben attól sem kell tartanotok, hogy fáznátok, ám ha mégis fent állna ez a veszély, szürcsöljetek el egy forralt bort, romantikusan egymásba karolva és a probléma máris meg van oldva. Azért válasszatok ehhez a programhoz kései időpontot, mert ilyenkor már gyönyörű fényárban úsznak a jégpályák, még romantikusabb hangulatot keltve így. A pályán csillogtasd meg bámulatos tehetséged, tanítsd meg a legjobb mozdulatokra barátnődet is. Az se tántorítson el, ha egyikőtök sem korcsolya zseni, csetleni, botlani még együtt is jobb móka.

Napközben a nagy hideg elől meneküljetek el egy teaházba, ahol kóstoljatok meg minél több tea különlegességet. Ha még különlegesebbé akarjátok tenni a randit, akkor látogassatok el Budapest egyik legjópofább kávézójába, ahol doromboló cicusok társaságában fogyaszthatjátok el az italokat. Amellett, hogy jó hangulatban töltötök el néhány órácskát, még az állatszereteteteknek is hódolattok közösen.

Ha elsősorban nem az számít, hogy romantikus legyen a program, hanem inkább az, hogy kettesben töltsetek el egy napot, nézzetek ki egy jónak ígérkező filmet a moziműsorból és üljetek be egy délutáni előadásra. A film alatt nem igazán tudtok majd egymásra koncentrálni, így a film után üljetek be egy hangulatos étterembe, ahol van lehetőségetek kibeszélni a film tartalmát.

Lepd meg kedvesed és készíts neki vacsorát otthonodban. Fűtsd be a kandallót, gyújts meg néhány gyertyát és készítsd el párod kedvenc ételét. A meglepetés kedvéért menj el érte egy csokor rózsa társaságában, és tégy úgy, mintha egy elegáns étterembe készülnél vele. Hidd el nem lesz tőle csalódott, ha csak a te lakásodon köttök ki, örülni fog a saját készítésű meglepetésnek. Egy jó bor vagy pezsgő társaságában még hangulatosabban telhet az estétek.

Ha van kulcsod a barátnőd lakásához, készíts elő egy spontán randit számára. Készíts egy kád forró fürdőt, illóolajokkal és gyertyákkal. A fürdőhöz vezető utat hintsd be rózsaszirmokkal, így amikor kedvesed átfagyva hazaér a munkából, kellemes meglepetésben lesz része.

Mi lehet forróbb egy téli napon a finn szaunánál? Szervezzetek egy wellnessel egybekötött randit és fedezzétek fel a szaunázás örömeit. Remek helyszín arra, hogy csak kettesben legyetek, és lefolytassatok egy nagy beszélgetést, akár arról merre tart a kapcsolatotok. Kössétek össze a kellemest a hasznossal, míg testeteket méregteleníti a forró szauna, ti nyugodtan egymásra koncentrálhattok.

Zord időjárás esetén kevesen szeretnek kimozdulni, pedig ilyenkor is nagyon egészséges néhány órát eltölteni a szabadban. Járjátok be Pest legszebb részeit, vigyetek magatokkal termoszba meleg teát vagy mézédes forró csokit, arra az esetre ha nem forrósodna fel köztetek eléggé a hangulat, legyen mi megmenti a napot.

Fordítsátok az előnyötökre, hogy télen nem igazán lehet kinti programokat összehozni. Öltözzetek fel csinosan és menjetek el egy színházi előadásra. Szívjatok magatokba egy kis kultúrát, élvezzétek ki, hogy végre lehetőségetek nyílt elegáns ruhába bújni és élvezzétek a színpadon történteket.

Ha pedig végképp nincs kedvetek kimozdulni, mozizzatok otthon az ágyban. Szedjétek elő kedvenc filmjeiteket vagy sorozataitokat, pattogassatok kukoricát, bújjatok össze a meleg takaró alatt és merüljetek el az otthon nyújtotta kényelemben.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email