Mi hódít idén? Megint jönnek a virágok?

Életmód

Alig vártuk már a tavasz beköszöntét. És most milyen jó, hogy itt van! Eljött az idő, hogy elővegyük a szekrény mélyéről kedvenc ruhadarabjainkat és kiegészítőinket: a divatsálakat, ékszereket, táskákat, cipőket, na és persze a harisnyákat. Nézzük, hogy mely motívumok, színek fogják az év legszebb évszakját beragyogni.

Az elmúlt évek tavaszi trendje a színekről, a virágmotívumokról és a retro-ról szólt. Imádtuk őket. Idén a színek dominanciája folytatódik, mint ahogy a retro is. Előjönnek majd a vagány, kényelmes, laza és egyben sportos farmer kabátok, a szűk, több színben pompázó „slim” farmernadrágok. Irodai munkahelyre a kényelmes anyagból készülő blézerek, kis vagy nagy virágmintás kardigánok a szép bársonynadrágokkal. Hétköznap és hétvégék estéire, munka, suli után vagy akár buliba az érzékiség és fiatalság megtestesítője: a vintage ruhák.

Mi szeretjük a ceruzaszoknyás egybe részes kis vintage rucikat, mert nagyon mutatósak magas sarkúval vagy egyszerű lábbelivel (akár csinos szandállal) egyaránt. A bájos érzékiségen túl azonban vannak olyan vintage koktél egybe részesek is, melyek a visszafogott szépségen túl eleganciát is hordoznak. Egy nagyon szép cipővel és egy mutatós táskával ez a ruha kész főnyeremény lehet számodra!

Az ember azonban nem csak „hivatalos” bulikba vagy laza partikra megy el. Szükségünk van olykor azokra a kedvenc ruhadarabjainkra is, melyeket a ruhásszekrényünk egyik kitüntetett helyén tartjuk azért, hogy a kényelmes póló, pulcsi, nadrág vagy kabát könnyen és gyorsan elérhető legyen számunkra. Ezek közül a ruhadarabok közül nagyon kedvesek a „csak úgy felkapós” kis virágmintás vagy egyszínű, hosszú ujjú felsők, pólók vagy éppen a laza, kényelmes, mégis csinos nadrágok.

A vintage tehát valódi sztár. A ruhák pedig már megtalálhatóak a nagyobb világmárkák polcain is. Jó lesz sietni, hiszen a kedvenc darabokért harc folyik, főleg, ha a méretekről van szó. Egy pozitív hírrel azonban a nagyobb mérettel rendelkezők számára is szolgálhatunk, hiszen köztudott, hogy az elmúlt időszakban a nagy ruhagyártó cégek és a világmárkák odafigyelnek arra, hogy ne csak az XS-es, az S-es vagy az M-es méretekből legyen nagy választék, hanem akár az XL-es, XXL-es méretekből is.

A divat minden ruhaipari ágazatot érint. Így a nagy sportruha gyártó vállalatokat is. Az utóbbi éveknek megfelelően a sportruházatban a kényelem mellett erősen jelen van a divat is. Gyakorlatilag egy-egy sportruhát (joggingot, pólót vagy futócipőt) használhatunk akár utcai viseletként is, hiszen megjelenésükkel, egyedi szabásvonalaikkal és a rájuk jellemző egyedi dizájnnal rendkívül stílusos viseletet nyújtanak az utcán is. Garantált, hogy vagány, sportos, laza és stílusos hosszú ujjú felsőket, pólókat, szabadidő nadrágokat és a legmenőbb cipőket szerezheted be magadnak a tavaszi hónapokra.

Persze táskával együtt. Hiszen táska nélkül nem indulhatsz el sehová sem. A táskába mindent bátran elpakolhatsz. A tavaszi divatőrület legmenőbb, legkedveltebb darabjai az egyszínű, a mintás és a bőr táskák. Az a saját ízlésedtől és a célodnak megfelelően válik el, hogy melyik típusú táskára van éppen szükséged. Nagyon szépek ugyanis az egyszínű darabok is, ha egy visszafogott helyre mész, ugyanakkor, ha a hangulatod kirobbanó, akkor bátran választhatsz akár mintás, virágos, díszített táskát is. A méret megint csak attól függ, hogy hová mész és mennyi cuccal érkezel. Akkora táskát vigyél magaddal, ami éppen szükséges.

Egy kényelmes lábbelivel pedig a ruházatod teljessé válik! Menj, nézelődj a butikokban és szerezd be a tavasz legfrissebb, legtrendibb darabjait akár már ma!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email