Tavaszi randevú
Életmód 2016-04-25 450

Tavaszi randevú

A jó idő előrehaladtával nem csak a természet, de a szerelem és a romantika is ébredezni kezd. Végre lehetőség nyílik a párok számára, hogy elhagyják téli búvóhelyüket, akár csak a téli álmot alvó medvék, és igazán üde, tavaszi programokkal töltsék meg a mindennapjaikat. A következőkben próbálok néhány nem hétköznapinak mondható randi tippel szolgálni.

Nem feltétlenül kell minden randevúnak a romantikáról szólnia, inkább a közösen megélt pillanat az, ami számít. Így nyugodtan randevúzhattok egy a sport jegyében eltöltött közös nap keretén belül. Irány a Margit sziget vagy a hozzátok legközelebb eső park és indulhat az önfeledt kocogás. Ha végeztetek, alaposan nyújtsátok le egymás, persze igazi párhoz illően, árasszátok el egymás közben puszikkal és egyéb huncutsággal. Ha már jól összeért pár vagytok, bizonyára az sem fog zavarni titeket, hogy izzadt testtel kell a másikhoz érnetek.

Egy tündöklő tavaszi délutánon, kössétek össze a kellemest a hasznossal. Spékeljétek meg a randevút egy kutyasétáltatással. Ezt az ötletet főleg fiúknak ajánlom, mivel köztudott, hogy a legtöbb lány oda van az olyan cuki dolgokért, mint a kutyák. Jó fényben tűnhettek fel a kiszemelt lány előtt, mutassátok be, milyen trükkökre sikerült megtanítani kutyátokat. Az így eltöltött délután akár első, ismerkedős randiként is megállja a helyét.

A jó időnek köszönhetőnek a kávézók, éttermek és cukrászdák végre megnyitják teraszhelységeiket. Keressetek fel egy olyan helyet, ahol finomabbnál finomabb paleo süteményeket kóstolhattok. Így a paleo ételek világával is megismerkedhettek, plusz nem kell attól tartanotok – miközben jóízűen falatozzátok a desszertet -, hogy elrontanátok a tavaszi diétátokat. A következő randi alkalmával akár ki is próbálhatjátok milyen, ha együtt készítetek hasonló süteményeket.

Szakadjatok ki a városi közegből, és keressetek fel egy csónakázó tavat. Vigyetek magatokkal egy üveg pezsgőt, evezzetek a tó közepére és fogyasszátok el romantikus hangulatban. A tó körüli tisztáson még egy hangulatos piknikre is sort keríthettek.

Egy jól megválasztott randi helyszín a későbbiekben akár közös hobbivá is átalakulhat. Ha tudod a párodról, hogy szereti az állatok közelségét, vidd el egy lovardába, ahol együtt ismerkedhettek meg egy új sportággal. Kezdetben vegyetek lovagló órákat és tűzzétek ki célul, hogy az egyéves évfordulótokra tökéletesre fejlesztitek a tudásotokat és egyedül lovagoltok majd ki valahova. A mostanság oly nyüzsgő világban szüksége van a pároknak, ehhez hasonló kapcsokra melyek szorosabbra fűzik szerelmüket.

Azért imádom a tavaszi hónapokat, mert ilyenkor már nincs dermesztő hideg, de még a tikkasztó hőség is várat magára, egyszerűen tökéletes időszak arra, hogy hosszú, andalgó sétákat szervezzünk. Randevúzni is lehet egy-egy hosszú séta keretein belül, viszont ahhoz, hogy ne legyen unalmas, csempésszetek egy kis izgalmat bele. Bökjetek rá a térképre, és a kiválasztott várost hódítsátok meg együtt. Az így töltött idő alatt még jobban megismerhetitek egymást, plusz rengeteg vicces szituációba keveredhettek turistáskodás közben. Ha mindkettőtöknek tetszett a program, akár hagyományt is csinálhattok belőle. Minden tavasszal bökjetek a térképre, és hódítsatok meg együtt minél több várost. Ki tudja, ha igazán jól működik a kapcsolatotok, lehet a nászutatok helyszínét is ezzel a módszerrel találjátok majd ki.

Ezt olvastad már?

Életmód

Érvek sokasága a télen rendezett esküvők mellett illetve ellen

Manapság egyre nagyobb divat, hogy az esküvők témáját, a díszeket és virágokat, formai kivitelezéseket az adott évszakhoz igazítják. Most a téli esküvőket veszem górcső alá, hogy miért jó és miért

Életmód

Egy nap, amikor te is a piacon vásárolsz be!

Te tudatos vásárlónak tartod magadat? A tudatos vásárló nem csak azt jelenti, hogy valaki tudatosan végig gondolja, hogy miből, mennyit és mennyiért szerez be a piacon vagy a szupermarketben. A

Életmód

Házi immunerősítők

Beköszöntöttek a hideg téli hónapok, és ezzel a csúnya megfázások ideje is elkezdődött. Nem elég, ha az otthon melegében vagy a téli ruházatunkban bízunk, amint kitesszük a lábunkat, köhögő és